We gebruiken cookies op tennismania.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Doel: de structuur en de inhoud van onze website verbeteren.

Over Ons

Over Tennis Mania

Bij Tennis Mania kan u terecht voor het professioneel bespannen van uw tennisracket(s). Wij werken uitsluitend met merksnaren als Tecnifibre, Luxilon, Pacific, Babolat,Wilson, Head, Yonex en Ashaway. Eveneens kunnen wij u van persoonlijk advies voorzien betreft een passende besnaring. De zaakvoeder Yves Verheyden heeft reeds meer dan 24 jaar ervaring in het bespannen van rackets (ITF stringer) en is lid van ERSA (European Racquet Stringers Association).
Tennis Mania heeft geen fysieke winkel! Voor het afleveren /ophalen van uw racket(s), dient u telefonisch of via email een afspraak te maken. Dit kan van maandag tot zaterdag van 10h tot 20h. Zodra uw racket(s) bespannen is, nemen wij contact met u op voor afhaling.

Onze gegevens:

Tennis Mania (Coscasa BV)
Aspergeveld 67
3140 Keerbergen
BE0890.280.054

Afspraak voor aflevering:
Telefoon: 015 637 557
Via e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ophaal- en leveringsdienst aan huis

Tennis Mania biedt een ophaal-en leveringsdienst aan in Keerbergen of in een straal van 12km rondom Keerbergen voor een extra van €7,50.
Bekijk de kaart: Klik hier
Meer info: Onze werkwijze

Bespanprijs met eigen meegeleverde snaar
Indien u wenst  kan u uw eigen snaar meeleveren en rekenen wij enkel een bespankost van €12,50 aan.

©2007 - 2022 Tennis Mania