We gebruiken cookies op tennismania.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Doel: de structuur en de inhoud van onze website verbeteren.

 x 

Prijslijst en snaren

Bij Tennis Mania kan u kiezen uit onderstaande snaren.
Wenst u een andere specifieke tennissnaar? Contacteer ons voor prijs en leveringstermijn.
U kan eveneens uw eigen set snaren meegeven, zodat wij enkel zorgen voor de bespanning.

Prijslijst inclusief 21% BTW (snaar + bespanning)
Indien u een specifieke snaar wenst, aarzel dan niet ons te contacteren voor prijs en leveringstermijn.

Tennissnaren  
WILSON Sensation 1,35 mm €20,00
SOLINCO Tour Bite 1,30mm €20,00
SOLINCO Hyper-G 1,25mm €20,00
TECNIFIBRE Synthetic Gut 1,30 mm €20,00
TECNIFIBRE Pro Redcode 1,25 mm €20,00
TECNIFIBRE Black Code 1,28 mm €20,00
TECNIFIBRE Razor Code  1,25 mm €20,00
TECNIFIBRE Duramix HD 1,35 mm €25,00
TECNIFIBRE TGV 1,30 mm €28,00
HEAD Rip Control 1,30 mm €20,00
BABOLAT RPM Blast 1,30 mm €25,00
LUXILON Adrenaline 1,25 mm €20,00
LUXILON Big Banger Alu Power 1,25 mm €25,00
LUXILON 4G 1,25mm €25,00
LUXILON Big Banger Original 1,30mm €25,00
YONEX Poly Tour Pro 1.30mm €20,00

 

Onze tennissnaren:

WILSON Sensation 1.35mm - Prijs: €20,00
(Nylon - Multifilament) - De Wilson Sensation is een perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar een soepele allround snaar. De snaar is comfortabel en erg zacht wat de comfort bevorderd.

SOLINCO Tour Bite 1.30mm - Prijs: €20,00
(Polyester - Monofilament) -  De Solinco Tour Bite is een duurzame co-polyester snaar die zorgt voor een geweldige combinatie van spin en precisie voor spelers met lange snelle slagen. De populaire snaar biedt controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn. De structuur van de snaar zorgt voor een hoge grip op de bal en optimale controle.

SOLINCO Hyper-G 1.25mm - Prijs: €20,00
(Polyester - Monofilament) - De Solinco Hyper G is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix van spin en power.
De snaar bevat een co-polyester kern en heeft een unieke vierkant vorm. Deze vorm zorgt voor extra grip op de bal, waardoor de spinmogelijkheden optimaal zijn. De stijfheid van de snaar valt mee, waardoor het comfort redelijk hoog is. De nieuwe co-polyester samenstelling zorgt voor meer speelgevoel en spanningsbehoud dan de eerste generatie polyester snaren.

TECNIFIBRE Synthetic Gut 1.30mm - Prijs: €20,00
(Nylon - Multifilament) - De Tecnifibre Synthetic Gutis een prima allround snaar voor een goede prijs. Naast een goede hoeveelheid comfort biedt de snaar ook voldoende power en duurzaamheid.

TECNIFIBRE Pro Redcode 1.25mm - Prijs: €20,00
(Polyester - Monofilament) - De Technifibre Pro Redcode is een zeer goede snaar voor spelers die zoeken naar een combinatie van duurzaamheid, controle en spin. De snaar is uitermate geschikt voor spelers met lange agressieve slagen. Tevens is deze snaar extra duurzaam door de extra polyester beschermlaag.

TECNIFIBRE Black Code 1.28mm - Prijs: €20,00
(Co-Polyester - Monofilament) - De Tecnifibre Blackcode is een absolute topsnaar uit de nieuwe generatie tennissnaren. Dankzij zacht polyester en de nieuwe Thermocore technologie heeft de tennissnaar een vijfhoekige structuur. Dit helpt u veel spin te creëren in uw slagen. De polyester snaar voelt zacht aan tijdens uw slagen.

TECNIFIBRE Razor Code Carbon 1.25mm - Prijs: €20,00
(Polyester - Monofilament) - De Tecnifibre Razor Code Carbon is een zeer goede snaar voor spelers die zoeken naar een combinatie van duurzaamheid, controle en spin. Deze snaar zal bij spelers die beschikken over een goede slag ervoor zorgen dat zij door de mogelijkheden van deze snaar die goede slag ten volle kunnen benutten. De snaar zorgt voor een uitstekende controle en nauwkeurigheid bij de gevorderde spelers.

TECNIFIBRE Duramix 1.35mm - Prijs: €25,00
(Polyester/Nylon - Multifilament) - Met zijn unieke multifilament-constructie en mix van polyester filamenten brengt de Duramix HD u prestaties waar geen andere snaar toe in staat is. De polyester filamenten geven de snaar een goede duurzaamheid maar brengen u tegelijkertijd toch een goede dosis gevoel. Veel testers van deze snaar ervaren geen spanningsverlies en weten zelfs met een zachtere bespanning voldoende controle te behouden.

TECNIFIBRE TGV 1.30mm - Prijs: €28,00
(Polyurethan - Multifilament) - De Tecnifibre TGV is geschikt voor spelers die graag controle hebben en een duurzame snaar willen. Bovendien is deze snaar geschikt voor spelers met armklachten. De Tecnifibre TGV is een snaar van hoge kwaliteit met 1496 verschillende filamenten. De snaar heeft een zeer hoog comfortgehalte en is daarnaast ook nog eens duurzaam. Topsnaar voor spelers die op zoek zijn naar maximale comfort en een hoge dynamische elasticiteit. De snaar bestaat voor 45% uit Polyurethane waarmee het speelcomfort vergroot wordt. De duurzaamheid van de snaar wordt vergroot door een coating aan de buitenzijde van de snaar. Dankzij de X-One Biphase technologie is de cohesie tussen de snaarmoleculen beter dan ooit. Daardoor is de overdracht van power zeer efficiënt en kunt u eenvoudig krachtige slagen creëren. Door de vorming van de moleculen gaat een snaar tot wel 20% langer mee en kunt u eenvoudig met veel spin spelen.

HEAD Rip Control 1.30mm - Prijs: €20,00
(Nylon - Multifilament) - De Head Rip Control is een zeer comfortable multifilament snaar. De snaar is armvriendelijk en geeft veel demping. Doordat het productieproces van deze snaar gelijk is aan dat van een darmsnaar heeft deze snaar een super balgevoel. De snaar beschikt over een multifilament polyamide vezelkern, unieke lint gedraaide constructie, polyolefine materiaal, en een "spin" gestructureerd oppervlak.

BABOLAT RPM Blast 1.25mm - Prijs: €20,00
(Co-Polyester - Monofilament) - Spelen met nog meer spin om zo je tegenstander nog meer te overdonderen? Dat kan met deze nieuwe topsnaar van Babolat! Niet voor niets bespannen grote spelers zoals Rafael Nadal, Jo - Wilfried Tsonga en Samantha Stosur hun rackets met deze snaar! De prestaties van deze snaar zijn op elk niveau overweldigend. Probeer de snaar en je wilt nooit meer wat anders! De RPM Blast heeft een krachtig punch, dit door de goede samenwerking tussen Babolat en zijn spelers.  Een geconcentreerde dosis van hightech technologie maakt deze monofilament snaar tot het perfecte wapen voor spelers die op zoek zijn naar verpletterende prestaties.

LUXILON Adrenaline 1.25mm - Prijs: €20,00
(Co-Polyester - Monofilament) - De snaar heeft veel meer gevoel en ballbite dan al zijn voorlopers. Door zijn sublieme speeleigenschappen zijn power en gevoel perfect te combineren en zult u een geweldige controle ervaren. Daarnaast heeft de snaar ook een goede duurzaamheid! Uitermate geschikt voor spelers die met veel power spelen maar ook op zoek zijn naar gevoel.

LUXILON Big Banger Alu Power 1.25mm - Prijs: €25,00
(Co-Polyester - Monofilament) - Altijd al eens verwoestend uit willen halen? Deze topper op snarengebied is niet voor niets de meest gebruikte snaar op de ATP-tour. De snaar combineert een goede duurzaamheid en veel controle met heel veel power die wordt verkregen door de grote dynamische elasticiteit.

LUXILON 4G 1.25mm - Prijs: €25,00
(Co-Polyester - Monofilament) - De Luxilon 4G is een monofilament snaar en ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een explosieve mix van power, spin, duurzaamheid en comfort. De 4G is een co-polyester snaar met een hoge spanningsbehoud, goede speelbaarheid en een erg hoge duurzaamheid.

LUXILON Big Banger Original 1.30mm - Prijs: €25,00
(Co-Polyester - Monofilament) - De Luxilon Big Banger Original is een monofilament polyester snaar en ideaal voor spelers die krachttennis willen combineren met een hoge duurzaamheid van de snaar.
Het spanningsverlies is bijna nihil en de elasticiteit is uitzonderlijk groot, waardoor er veel power aan de bal gegeven kan worden.

YONEX Poly Tour Pro 1.30mm - Prijs: €20,00
(Co-Polyester - Monofilament) - De Yonex Poly Tour Pro is de nieuwe Yonex tennissnaar en heeft zeer hoogwaardige speel eigenschappen wat de wedstrijdspeler zeker zal waarderen. Het leuke is dat de speeleigenschappen niet alleen top zijn maar de duurzaamheid van deze tennissnaar subliem is.

Gratis verzending

Vanaf €70.00

Herroepingsrecht

14 dagen bedenktijd

Veilig betalen

Transacties via https

Klantendienst

Via telefoon of email