We gebruiken cookies op tennismania.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Doel: de structuur en de inhoud van onze website verbeteren.

Prijslijst en snaren

Bij Tennis Mania kan u kiezen uit onderstaande snaren.
Wenst u een andere specifieke tennissnaar? Contacteer ons voor prijs en leveringstermijn.
U kan eveneens uw eigen set snaren meegeven, zodat wij enkel zorgen voor de bespanning.

Prijslijst inclusief 21% BTW (snaar + bespanning)
Indien u een specifieke snaar wenst, aarzel dan niet ons te contacteren voor prijs en leveringstermijn.

Download de prijslijst in pdf-formaat: Klik hier

Tennissnaren  
BABOLAT RPM Blast €20,00
HEAD Rip Control €25,00
KIRSCHBAUM Max Power €25,00
KIRSCHBAUM PLX €20,00
KIRSCHBAUM Pro Line II €20,00
KIRSCHBAUM Super Smash Orange €20,00
KIRSCHBAUM Black Shark €20,00
KIRSCHBAUM Gut Feeling €25,00
LUXILON Adrenaline €20,00
LUXILON Big Banger Original €25,00
LUXILON Big Banger Alu Power €25,00
LUXILON Big Banger Timo €25,00
LUXILON 4G €25,00
POLYFIBRE Viper €25,00
POLYFIBRE Black Venom €20,00
POLYFIBRE TCS €20,00
POLYFIBRE Tour Player €25,00
POLYFIBRE Evolution €20,00
POLYFIBRE Fire Rage €25,00
SIGNUM PRO Outbreak €20,00
SIGNUM PRO Firestorm €20,00
SIGNUM PRO Hyperion €20,00
SIGNUM PRO Tornado €20,00
SIGNUM PRO Megaforce €20,00
SIGNUM PRO Plasma €20,00
SIGNUM PRO Plasma Hextreme €20,00
SOLINCO Tour Bite €20,00
SOLINCO Hyper-G €20,00
TECNIFIBRE Synthetic Gut €20,00
TECNIFIBRE Ice Code €20,00
TECNIFIBRE Pro Red Code €20,00
TECNIFIBRE Black Code €20,00
TECNIFIBRE Razor Code €20,00
TECNIFIBRE TGV €28,00
TECNIFIBRE Duramix HD €25,00
WILSON Sensation €20,00
YONEX Poly Tour Pro €20,00
YONEX Poly Tour Strike €20,00

 

Onze tennissnaren:

BABOLAT RPM Blast
(Co-Polyester - Monofilament) - Spelen met nog meer spin om zo je tegenstander nog meer te overdonderen? Dat kan met deze nieuwe topsnaar van Babolat! Niet voor niets bespannen grote spelers zoals Rafael Nadal, Jo - Wilfried Tsonga en Samantha Stosur hun rackets met deze snaar! De prestaties van deze snaar zijn op elk niveau overweldigend. Probeer de snaar en je wilt nooit meer wat anders! De RPM Blast heeft een krachtig punch, dit door de goede samenwerking tussen Babolat en zijn spelers.  Een geconcentreerde dosis van hightech technologie maakt deze monofilament snaar tot het perfecte wapen voor spelers die op zoek zijn naar verpletterende prestaties.

HEAD Rip Control
(Nylon - Multifilament) - De Head Rip Control is een zeer comfortable multifilament snaar. De snaar is armvriendelijk en geeft veel demping. Doordat het productieproces van deze snaar gelijk is aan dat van een darmsnaar heeft deze snaar een super balgevoel. De snaar beschikt over een multifilament polyamide vezelkern, unieke lint gedraaide constructie, polyolefine materiaal, en een "spin" gestructureerd oppervlak.

KIRSCHBAUM Max Power
(Co-Polyester - Monofilament) - Deze Co-Polyester snaar combineert een enorme power met goede feeling met name voor agressieve spelers.

KIRSCHBAUM PLX
(Co-Polyester - Monofilament) - De nieuwe generatie co-polyester snaren met uitstekend spanningsbehoud. Optimaal comfort en spin.

KIRSCHBAUM Pro Line II
(Co-Polyester - Monofilament) - De snaar biedt een buitengewone mix tussen power, controle en spin-potentieel. Constante speeleigenschappen omdat de snaren steeds op hun plaats terugkomen en de spanning lange tijd stabiel blijft.

KIRSCHBAUM Super Smash Orange
(Co-Polyester - Monofilament) - Upgrade van een van de meest verkochte Kirschbaum snaren ooit: Kirschbaum Super Smash. Met behoud van de alom bekende eigenschappen van de Super Smash power en controle, heeft Kirschbaum de snaar nu iets zachter gemaakt waardoor je net iets meer controle hebt, maar bij agressief spel nog veel power behoud!

KIRSCHBAUM Black Shark
(Co-Polyester - Monofilament) - De Black Shark heeft een achtkantig profiel. Het unieke aan deze snaar is echer dat de hoeken bijzonder spits zijn. Hierdoor hebben de snaren extreem veel ball-bite en kan je gemakkelijk met effect slaan!

KIRSCHBAUM Gut Feelig
(Nylon - Multifilament) - Kirschbaum Gut Feeling voelt aan als een darmsnaar bestaande uit 1400 filamenten. De filamenten zijn elk afzonderlijk geïmpregneerd en daarna samengesmolten, met een afsluitende Plasma behandeling.

LUXILON Adrenaline
(Co-Polyester - Monofilament) - De snaar heeft veel meer gevoel en ballbite dan al zijn voorlopers. Door zijn sublieme speeleigenschappen zijn power en gevoel perfect te combineren en zult u een geweldige controle ervaren. Daarnaast heeft de snaar ook een goede duurzaamheid! Uitermate geschikt voor spelers die met veel power spelen maar ook op zoek zijn naar gevoel.

LUXILON Big Banger Original
(Co-Polyester - Monofilament) - De Luxilon Big Banger Original is een monofilament polyester snaar en ideaal voor spelers die krachttennis willen combineren met een hoge duurzaamheid van de snaar.
Het spanningsverlies is bijna nihil en de elasticiteit is uitzonderlijk groot, waardoor er veel power aan de bal gegeven kan worden.

LUXILON Big Banger Alu Power
(Co-Polyester - Monofilament) - Altijd al eens verwoestend uit willen halen? Deze topper op snarengebied is niet voor niets de meest gebruikte snaar op de ATP-tour. De snaar combineert een goede duurzaamheid en veel controle met heel veel power die wordt verkregen door de grote dynamische elasticiteit.

LUXILON Big Banger Timo
(Co-Polyester - Monofilament) - Big Banger Timo neemt binnen de Big Banger-familie een unieke plaats in. De Big Banger Timo is gemaakt uit een zeer bijzonder copolymeer, waaraan een fluorocarbon grondstof en andere additieven werden toegevoegd. Ondanks de extreem dunne diameter biedt de snaar toch een meer dan behoorlijke duurzaamheid gecombineerd met fantastische speeleigenschappen

LUXILON 4G
(Co-Polyester - Monofilament) - De Luxilon 4G is een monofilament snaar en ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een explosieve mix van power, spin, duurzaamheid en comfort. De 4G is een co-polyester snaar met een hoge spanningsbehoud, goede speelbaarheid en een erg hoge duurzaamheid.

POLYFIBRE VIPER
(Co-Polyester - Monofilament) - Deze snaar ontziet uw arm dankzij zijn co-polyester constructie, de Polyfibre Viper snaar. Speciaal voor spelers die houden van aanvallend spel, om hun tegenstanders onder druk te zetten met volley's en harde slagen.

POLYFIBRE Black Venom
(Co-Polyester - Monofilament) - De Polyfibre Black Venom snaar heeft een technologie genaamd Gestandaardiseerde Molecular Distribution Technology (SMD). Deze technologie zorgt ervoor dat een snaar lang meegaat en biedt een zeer goede controle.

POLYFIBRE TCS
(Co-Polyester - Monofilament) - De Polyfibre TCS tennissnaar is een polyester snaar maar met vele kenmerken van een multifilament snaar. Zeer tolerant voor verbazingwekkende sensaties, maar ook genieten een groot balgevoel en uitstekende controle. De Polyfibre snaar is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar controle en gevoel.

POLYFIBRE Tour Player
(Co-Polyester - Monofilament) - De Polyfibre Tour Player snaar is duidelijk bedoeld voor ervaren spelers die op zoek zijn naar absolute controle tijdens het spelen. Deze snaar is bekleed met een materiaal dat bestand is tegen slijtage en verhoogt de spin. Het spanningsverlies is bijna te verwaarlozen.Kortom, een high performance snaar.

POLYFIBRE Evolution
(Co-Polyester - Monofilament) - Power en eersteklas comfort heeft de evolution. Dit voel je al bij de eerste rally, net als de hoge elasticiteit en comfort. De speciaal, door Polyfibre, ontwikkelde Standardized Molecular Distribution Technology (SMD) zorgt voor een langdurige elasticiteit, duurzaamheid en perfecte controle. Door het verbeterde recept voel je geen trillingen en krijg je een enorm snap-back effect wat zorgt voor meer spin. De Evolution is ideaal voor de doorgewinterde tour spelers, die veel waarde hechten aan power, comfort en controle.

POLYFIBRE Fire Rage
(Co-Polyester - Monofilament) - Deze Polyfibre Firerage Ribbed tennissnaar bevat een nieuwe technologie die zorgt voor extra spin. De snaar bevat over de gehele lengte groeven die meer grip zullen geven op de bal.

SIGNUM PRO Outbreak
(Co-Polyester - Monofilament) - De Signum Pro Outbreak is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix tussen power en comfort. De snaar bevat een sterke polyester kern en kent een hoge spanningsbehoud en duurzaamheid. Deze snaar heeft een nieuwe samenstelling, die extra power en comfort biedt waardoor deze aanvoelt als een multifilament snaar.

SIGNUM PRO Firestorm
(Co-Polyester - Monofilament) - Signum Pro Firestorm is opgebouwd met een nieuw gevoelig molecule. Met deze nieuwe molecule, biedt de signum firestorm comfort en ongeëvenaarde prestaties. Extra lange levensduur.

SIGNUM PRO Hyperion
(Co-Polyester - Monofilament) - Deze nieuwe ronde snaar combineert perfect controle en kracht. Het heeft ook een uitstekende elasticiteit om spin te versterken. Zijn moleculaire structuur vermindert het spanningsverlies aanzienlijk.

SIGNUM PRO Tornado
(Co-Polyester - Monofilament) - Deze Signum snaar heeft de perfecte compromis tussen levenduur, power en gevoel. Deze snaar is vrij ruw van structuur.

SIGNUM PRO Megaforce
(Co-Polyester - Monofilament) - De Signum Pro Poly Megaforce-snaar biedt ultieme controle als je de bal slaat. Met deze monofilament-snaar kunt u de bal plaatsen waar u maar wilt. Dit model is zeer duurzaam en richt zich tot krachtige spelers die op zoek zijn naar een resistente en duurzame snaar.

SIGNUM PRO Plasma
(Co-Polyester - Monofilament) - De Poly Plasma is een co-polyester monofilamentsnaar voor maximale controle en slagkracht.

SIGNUM PRO Plasma Hextreme
(Co-Polyester - Monofilament) - De Signum Pro Plasma Hextreme Pure tennissnaar is voorzien van de allerlaatste Signum Pro technologiëen. Deze monofilamentsnaar beschikt over een zeshoekig profiel zodat je perfecte grip hebt op de bal en baleffect kan meegeven dat oncontroleerbaar is voor de tegenstander. Bovendien zorgt de plasma technologie ervoor dat je optimale controle bij de slag ervaart in combinatie met een verhoogde duurzaamheid van de snaar.

SOLINCO Tour Bite
(Polyester - Monofilament) -  De Solinco Tour Bite is een duurzame co-polyester snaar die zorgt voor een geweldige combinatie van spin en precisie voor spelers met lange snelle slagen. De populaire snaar biedt controle waar de snelheden van de slagen hoog zijn. De structuur van de snaar zorgt voor een hoge grip op de bal en optimale controle.

SOLINCO Hyper-G
(Polyester - Monofilament) - De Solinco Hyper G is een monofilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een optimale mix van spin en power.
De snaar bevat een co-polyester kern en heeft een unieke vierkant vorm. Deze vorm zorgt voor extra grip op de bal, waardoor de spinmogelijkheden optimaal zijn. De stijfheid van de snaar valt mee, waardoor het comfort redelijk hoog is. De nieuwe co-polyester samenstelling zorgt voor meer speelgevoel en spanningsbehoud dan de eerste generatie polyester snaren.

TECNIFIBRE Synthetic Gut
(Nylon - Multifilament) - De Tecnifibre Synthetic Gutis een prima allround snaar voor een goede prijs. Naast een goede hoeveelheid comfort biedt de snaar ook voldoende power en duurzaamheid.

TECNIFIBRE Ice Code
(Co-Polyester - Monofilament) - Deze polyester snaar biedt je optimale power. Deze snaar beschikt over de ThermoCore technologie, waardoor de elasticiteit wordt vergroot voor meer power en een zachter gevoel en de technologie zorgt daarnaast voor extra schokdemping.

TECNIFIBRE Pro Redcode
(Polyester - Monofilament) - De Technifibre Pro Redcode is een zeer goede snaar voor spelers die zoeken naar een combinatie van duurzaamheid, controle en spin. De snaar is uitermate geschikt voor spelers met lange agressieve slagen. Tevens is deze snaar extra duurzaam door de extra polyester beschermlaag.

TECNIFIBRE Black Code
(Co-Polyester - Monofilament) - De Tecnifibre Blackcode is een absolute topsnaar uit de nieuwe generatie tennissnaren. Dankzij zacht polyester en de nieuwe Thermocore technologie heeft de tennissnaar een vijfhoekige structuur. Dit helpt u veel spin te creëren in uw slagen. De polyester snaar voelt zacht aan tijdens uw slagen.

TECNIFIBRE Razor Code
(Polyester - Monofilament) - De Tecnifibre Razor Code Carbon is een zeer goede snaar voor spelers die zoeken naar een combinatie van duurzaamheid, controle en spin. Deze snaar zal bij spelers die beschikken over een goede slag ervoor zorgen dat zij door de mogelijkheden van deze snaar die goede slag ten volle kunnen benutten. De snaar zorgt voor een uitstekende controle en nauwkeurigheid bij de gevorderde spelers.

TECNIFIBRE TGV
(Polyurethan - Multifilament) - De Tecnifibre TGV is geschikt voor spelers die graag controle hebben en een duurzame snaar willen. Bovendien is deze snaar geschikt voor spelers met armklachten. De Tecnifibre TGV is een snaar van hoge kwaliteit met 1496 verschillende filamenten. De snaar heeft een zeer hoog comfortgehalte en is daarnaast ook nog eens duurzaam. Topsnaar voor spelers die op zoek zijn naar maximale comfort en een hoge dynamische elasticiteit. De snaar bestaat voor 45% uit Polyurethane waarmee het speelcomfort vergroot wordt. De duurzaamheid van de snaar wordt vergroot door een coating aan de buitenzijde van de snaar. Dankzij de X-One Biphase technologie is de cohesie tussen de snaarmoleculen beter dan ooit. Daardoor is de overdracht van power zeer efficiënt en kunt u eenvoudig krachtige slagen creëren. Door de vorming van de moleculen gaat een snaar tot wel 20% langer mee en kunt u eenvoudig met veel spin spelen.

TECNIFIBRE Duramix HD
(Polyester/Nylon - Multifilament) - Met zijn unieke multifilament-constructie en mix van polyester filamenten brengt de Duramix HD u prestaties waar geen andere snaar toe in staat is. De polyester filamenten geven de snaar een goede duurzaamheid maar brengen u tegelijkertijd toch een goede dosis gevoel. Veel testers van deze snaar ervaren geen spanningsverlies en weten zelfs met een zachtere bespanning voldoende controle te behouden.

WILSON Sensation
(Nylon - Multifilament) - De Wilson Sensation is een perfecte snaar voor spelers die op zoek zijn naar een soepele allround snaar. De snaar is comfortabel en erg zacht wat de comfort bevorderd.

YONEX Poly Tour Pro
(Co-Polyester - Monofilament) - De Yonex Poly Tour Pro is de nieuwe Yonex tennissnaar en heeft zeer hoogwaardige speel eigenschappen wat de wedstrijdspeler zeker zal waarderen. Het leuke is dat de speeleigenschappen niet alleen top zijn maar de duurzaamheid van deze tennissnaar subliem is.

YONEX Poly Tour Strike
(Co-Polyester - Monofilament) - De Yonex Polytour Strike is een duurzame monofilament snaar met uitstekend spanningsbehoud en een korte bal-snaarcontact biedt. Deze snaar is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een goede combinatie van controle een duurzaamheid.

©2007 - 2022 Tennis Mania