We gebruiken cookies op tennismania.be. Sommige zijn nodig om het gebruik van de website te optimaliseren, andere leren ons hoe anonieme bezoekers onze website gebruiken. Doel: de structuur en de inhoud van onze website verbeteren.

Algemene voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Tennis Mania. Tennis Mania behoudt het recht om van bestellingen onder rembours, die geweigerd worden of niet opgehaald worden op het postkantoor, de verzendkosten in rekening te brengen.

Na ontvangst van uw bestelling is er een periode van 14 dagen waarbinnen u uw bestelling, mits onbeschadigd en in originele verpakking, retour mag sturen. U krijgt dan binnen de week uw geld terug verminderd met de transportkosten.

Voor klachten hanteert Tennis Mania een fabrieksregeling. Indien het door u bestelde product iets mankeert dan kunt u dit binnen 2 weken naar ons terugsturen. Indien uw klacht gerechtvaardigd is, zullen wij u kosteloos een nieuw product versturen. Nalevering geschiedt dan binnen de afgesproken termijn, heeft u het product na deze termijn nog niet ontvangen, dan behoudt u het recht uw bestelling te annuleren.

Bestelling, verzending en betaling

Bestelling
Via onze website kan u 24h per dag bestellingen plaatsen.

Verzending
Bestellingen worden bezorgd met Bpost of UPS. De verzendkost voor bestellingen binnen België en Nederland bedraagt € 6,50; voor alle overige landen dient u contact op te nemen met onze klantendienst. Bestellingen boven de 50 EUR worden GRATIS verzonden.

Betaling
U kan betalen via bankoverschrijving, Bancontact, Visa, Mastercard, rembours bij aflevering of paypal.
Alle creditcard betalingen verlopen via PayPal of MultisafePay. Wij slaan dus NOOIT uw creditcard gegevens op in onze database. Afhankelijk per land accepteren wij de volgende creditcards: Visa, Mastercard.

Levering

Verzending en ontvangst
Bestellingen worden bezorgd via Bpost of UPS. De verzendkosten voor bestellingen binnen België en Nederland bedragen € 6,50. Bestellingen vanaf 50EUR worden gratis verzonden!

Alle bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangst verstuurd en zijn over het algemeen 1 dag onderweg. Normaliter geldt; als u bestelt vóór 16.00 uur, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verstuurd en heeft u dit de volgende dag in huis.

Levering bij afwezigheid
Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij het dichtsbijzijnde postkantoor geleverd. Bij leveringen door UPS wordt het pakket een dag later opnieuw aangeboden.

Prijzen

Prijzen
Voor klanten uit de EU-landen zijn de aangegeven prijzen eindprijzen en geldig zolang de voorraad strekt. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW. Verzendkosten worden afzonderlijk in rekening gebracht en apart op deze factuur vermeld. Het leveringsadres is doorslaggevend.

Terugsturen artikel

Wenst u een artikel terug te sturen?
Een artikel retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakket. Stuur  het artikel gefrankeerd terug naar het adres dat op de factuur staat.  Vergeet uw bankgegevens niet in te vullen. Voorwaarde voor het terugsturen van een artikel, is dat het artikel ongebruikt en in originele verpakking zit. Op het moment dat we het artikel binnen hebben, dan wordt het aankoopbedrag van het artikel (de artikelen) binnen een week op uw rekening teruggestort. Transport kosten worden niet terugbetaald.

Let op de volgende aanwijzingen:

Artikelen dienen in onberispelijke staat, ongedragen of ongebruikt zijn en voorzien van het originele label te zijn en in de originele verpakking worden aangeboden voor retour.
Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Garantie en klachten

Tennis Mania hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Om die reden zullen wij uw klacht met de grootste zorg behandelen. Hiervoor hanteren wij een fabrieksregeling. Wanneer u een klacht heeft over een door Tennis Mania geleverd artikel, dan dient u deze gefrankeerd naar ons retour te sturen. Vergeet niet om uw naam, adres, ordernummer en duidelijke toelichting mee te zenden! Uw klacht wordt dan door ons beoordeeld.

Mochten er hierna nog twijfels bestaan over de aard van de klacht, dan zullen wij het product doorsturen naar de betreffende fabrikant. Wordt uw klacht aanvaard, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een nieuw product toe.

Wordt uw klacht echter afgewezen, dan zult u daarvan door Tennis Mania in kennis worden gesteld. Mocht u het op prijs stellen, dan zullen wij u de reden van afwijzing verschaffen en hopen wij gezamenlijk te komen tot een passende afwikkeling van de klacht.

Klachten kunt u bij ons, zo spoedig mogelijk na het aantreffen hiervan, kenbaar maken per telefoon of e-mail.

Het belgisch recht is van toepassing en de rechtbank van Koophandel te Mechelen is bevoegd ingeval van geschillen.

Veiligheid

Voor het uitwisselen van persoonlijke gegevens wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde Secure Sockets Layer (SSL). SSL is een industrieel standaard protocol dat "public key encryption" (=versleuteling) technologie gebruikt om voor een veilige service tussen internet-servers te zorgen. Er worden in principe 3 verschillende zaken gewaarborgd door SSL:

  • privacy van het bericht
  • integriteit van het bericht
  • verificatie cq. legitimatie verzender/ontvanger

Wanneer u gegevens uitwisselt met Tennis Mania, bijvoorbeeld wanneer u inlogt, een account aanmaakt of afrekent, wordt er gebruik gemaakt van een dergelijke veilige verbinding. Er verschijnt automatisch een slot rechts onder in uw browser of in uw adresbalk. Door hierop te klikken, kunt u verifiëren of er een geldig certificaat is toegekend aan www.tennismania.be. Is dit niet het geval, gelieve ons dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.

©2007 - 2022 Tennis Mania